diplomski rad
Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju

Matea Solar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Solar, M. (2011). Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795

Solar, Matea. "Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795

Solar, Matea. "Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795

Solar, M. (2011). 'Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795

Solar M. Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795

M. Solar, "Utjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:255795