diplomski rad
Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira

Gabrijela Zimet (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Zimet, G. (2011). Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, G. (2011). 'Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet G. Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

G. Zimet, "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985