prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira

Zimet, Gabrijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Zimet, G. (2011). Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet, G. (2011). 'Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Zimet G. Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

G. Zimet, "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.