Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Smoković, A. (2011). Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661
Smoković, Alenka. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661
Smoković, Alenka. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661
Smoković, A. (2011). 'Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661
Smoković A. Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661
A. Smoković, "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661