Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Radovčić, M. (2011). Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023
Radovčić, Mate. "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023
Radovčić, Mate. "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023
Radovčić, M. (2011). 'Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023
Radovčić M. Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023
M. Radovčić, "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, mliječnih proteina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:132023