diplomski rad
Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba

Martina Ravlić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Ravlić, M. (2011). Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621

Ravlić, Martina. "Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621

Ravlić, Martina. "Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621

Ravlić, M. (2011). 'Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621

Ravlić M. Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621

M. Ravlić, "Zdravstvena ispravnost slastičarskog sladoleda s područja grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811621