Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Verbanac, D. (2011). Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125
Verbanac, Daniel. "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125
Verbanac, Daniel. "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125
Verbanac, D. (2011). 'Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125
Verbanac D. Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125
D. Verbanac, "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125