prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske

Verbanac, Daniel (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Verbanac, D. (2011). Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

Verbanac, Daniel. "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

Verbanac, Daniel. "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

Verbanac, D. (2011). 'Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

Verbanac D. Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

D. Verbanac, "Proizvodnja piva donjeg vrenja sa dodatkom koncentrata soka višnje maraske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:651125

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.