Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Karnik, I. (2011). Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412
Karnik, Iva. "Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412
Karnik, Iva. "Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412
Karnik, I. (2011). 'Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412
Karnik I. Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412
I. Karnik, "Ispitivanje parametara metode za određivanje sadržaja (S)-adenozil-L-metionina u biomasi kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215412