Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Filipčić, M. (2011). Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714
Filipčić, Mija. "Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714
Filipčić, Mija. "Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714
Filipčić, M. (2011). 'Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714
Filipčić M. Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714
M. Filipčić, "Mikrobiološka kakvoća ovčje mišine i sira iz ovčje mišine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410714