diplomski rad
Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja

Đana Grčević (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Grčević, . (2011). Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421

Grčević, Đana. "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421

Grčević, Đana. "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421

Grčević, . (2011). 'Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421

Grčević . Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421

. Grčević, "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421