diplomski rad
Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura

Anamarija Perković (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Perković, A. (2011). Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković, A. (2011). 'Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

Perković A. Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894

A. Perković, "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894