Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Perković, A. (2011). Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894
Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894
Perković, Anamarija. "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894
Perković, A. (2011). 'Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894
Perković A. Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894
A. Perković, "Selekcija autohtonih bakterija mliječne kiseline za pripravu probiotičkih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:026894