Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Barjaktarić, M. (2011). Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012
Barjaktarić, Matea. "Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012
Barjaktarić, Matea. "Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012
Barjaktarić, M. (2011). 'Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012
Barjaktarić M. Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012
M. Barjaktarić, "Utjecaj udjela mliječne masti i dodataka sirutke u prahu na viskoznost i senzorska svojstva pitkog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933012