prikaz prve stranice dokumenta Polifosfati u mesnim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Polifosfati u mesnim proizvodima

Kašaj, Ina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kašaj, I. (2011). Polifosfati u mesnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

Kašaj, Ina. "Polifosfati u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

Kašaj, Ina. "Polifosfati u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

Kašaj, I. (2011). 'Polifosfati u mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

Kašaj I. Polifosfati u mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

I. Kašaj, "Polifosfati u mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417860

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.