diplomski rad
Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda

Irena Karas (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Karas, I. (2011). Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987

Karas, Irena. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987

Karas, Irena. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987

Karas, I. (2011). 'Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987

Karas I. Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987

I. Karas, "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951987