diplomski rad
Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul

Ina Sušić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Sušić, I. (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818

Sušić, Ina. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818

Sušić, Ina. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818

Sušić, I. (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818

Sušić I. Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818

I. Sušić, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818