diplomski rad
Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski

Kristina Greblo (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Greblo, K. (2011). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753

Greblo, Kristina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753

Greblo, Kristina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753

Greblo, K. (2011). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753

Greblo K. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753

K. Greblo, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753