Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Roščić, L. (2016). Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103
Roščić, Lucija. "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103
Roščić, Lucija. "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103
Roščić, L. (2016). 'Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103
Roščić L. Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103
L. Roščić, "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103