završni rad
Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja

Lucija Roščić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Roščić, L. (2016). Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103

Roščić, Lucija. "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103

Roščić, Lucija. "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103

Roščić, L. (2016). 'Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103

Roščić L. Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103

L. Roščić, "Polifenoli sirovoga i jestivoga repičinoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465103