prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)

Dragosavljević, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dragosavljević, J. (2010). Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

Dragosavljević, Jelena. "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

Dragosavljević, Jelena. "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

Dragosavljević, J. (2010). 'Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

Dragosavljević J. Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

J. Dragosavljević, "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.