prikaz prve stranice dokumenta Polifenolni sastav infuzije lista maline
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Polifenolni sastav infuzije lista maline

Mofardin, Irena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Mofardin, I. (2010). Polifenolni sastav infuzije lista maline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, Irena. "Polifenolni sastav infuzije lista maline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, Irena. "Polifenolni sastav infuzije lista maline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, I. (2010). 'Polifenolni sastav infuzije lista maline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin I. Polifenolni sastav infuzije lista maline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

I. Mofardin, "Polifenolni sastav infuzije lista maline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.