završni rad
Polifenolni sastav infuzije lista maline

Irena Mofardin (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Mofardin, I. (2010). Polifenolni sastav infuzije lista maline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, Irena. "Polifenolni sastav infuzije lista maline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, Irena. "Polifenolni sastav infuzije lista maline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin, I. (2010). 'Polifenolni sastav infuzije lista maline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

Mofardin I. Polifenolni sastav infuzije lista maline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667

I. Mofardin, "Polifenolni sastav infuzije lista maline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452667