završni rad
Određivanje proteina u hrani za dojenčad

Nika Mutak (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Mutak, N. (2016). Određivanje proteina u hrani za dojenčad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475

Mutak, Nika. "Određivanje proteina u hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475

Mutak, Nika. "Određivanje proteina u hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475

Mutak, N. (2016). 'Određivanje proteina u hrani za dojenčad', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475

Mutak N. Određivanje proteina u hrani za dojenčad [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475

N. Mutak, "Određivanje proteina u hrani za dojenčad", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574475