završni rad
Kemijska analiza bagremovog meda

Silvija Vidaković (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Vidaković, S. (2016). Kemijska analiza bagremovog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452

Vidaković, Silvija. "Kemijska analiza bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452

Vidaković, Silvija. "Kemijska analiza bagremovog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452

Vidaković, S. (2016). 'Kemijska analiza bagremovog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452

Vidaković S. Kemijska analiza bagremovog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452

S. Vidaković, "Kemijska analiza bagremovog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906452