završni rad
Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke

Nataša Kolić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Kolić, N. (2010). Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577

Kolić, Nataša. "Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577

Kolić, Nataša. "Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577

Kolić, N. (2010). 'Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577

Kolić N. Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577

N. Kolić, "Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516577