Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Ajredini, S. (2010). Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851
Ajredini, Saša. "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851
Ajredini, Saša. "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851
Ajredini, S. (2010). 'Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851
Ajredini S. Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851
S. Ajredini, "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851