Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Mioč, J. (2016). Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389
Mioč, Josip. "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389
Mioč, Josip. "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389
Mioč, J. (2016). 'Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389
Mioč J. Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389
J. Mioč, "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389