završni rad
Procjena vrste meda elektronskim jezikom

Ivan Budimir (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Budimir, I. (2010). Procjena vrste meda elektronskim jezikom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, I. (2010). 'Procjena vrste meda elektronskim jezikom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir I. Procjena vrste meda elektronskim jezikom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

I. Budimir, "Procjena vrste meda elektronskim jezikom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621