prikaz prve stranice dokumenta Procjena vrste meda elektronskim jezikom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena vrste meda elektronskim jezikom

Budimir, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Budimir, I. (2010). Procjena vrste meda elektronskim jezikom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, I. (2010). 'Procjena vrste meda elektronskim jezikom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir I. Procjena vrste meda elektronskim jezikom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

I. Budimir, "Procjena vrste meda elektronskim jezikom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.