završni rad
Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva

Marija Krtalić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Krtalić, M. (2010). Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, M. (2010). 'Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić M. Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

M. Krtalić, "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806