Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Krtalić, M. (2010). Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806
Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806
Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806
Krtalić, M. (2010). 'Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806
Krtalić M. Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806
M. Krtalić, "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806