završni rad
Bakterijska interferencija - probiotički koncept

Ivana Jagarčec (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Jagarčec, I. (2010). Bakterijska interferencija - probiotički koncept (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556

Jagarčec, Ivana. "Bakterijska interferencija - probiotički koncept." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556

Jagarčec, Ivana. "Bakterijska interferencija - probiotički koncept." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556

Jagarčec, I. (2010). 'Bakterijska interferencija - probiotički koncept', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556

Jagarčec I. Bakterijska interferencija - probiotički koncept [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556

I. Jagarčec, "Bakterijska interferencija - probiotički koncept", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714556