Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Štrbac, A. (2010). Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737
Štrbac, Andrej. "Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737
Štrbac, Andrej. "Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737
Štrbac, A. (2010). 'Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737
Štrbac A. Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737
A. Štrbac, "Utjecaj procesa proizvodnje na udio polifenolnih spojeva soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:732737