Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dolenec, M. (2010). Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973
Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973
Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973
Dolenec, M. (2010). 'Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973
Dolenec M. Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973
M. Dolenec, "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973