završni rad
Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja

Martina Dolenec (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Dolenec, M. (2010). Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, M. (2010). 'Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec M. Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

M. Dolenec, "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973