Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Karalić, M. (2010). Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146
Karalić, Marko. "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146
Karalić, Marko. "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146
Karalić, M. (2010). 'Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146
Karalić M. Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146
M. Karalić, "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146