završni rad
Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta

Marko Karalić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Karalić, M. (2010). Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146

Karalić, Marko. "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146

Karalić, Marko. "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146

Karalić, M. (2010). 'Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146

Karalić M. Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146

M. Karalić, "Bioaktivne komponente hladno prešanog ulja lana, lješnjaka i sunockreta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408146