završni rad
Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića

Ana Peroš (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Peroš, A. (2010). Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015

Peroš, Ana. "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015

Peroš, Ana. "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015

Peroš, A. (2010). 'Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015

Peroš A. Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015

A. Peroš, "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015