Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Tomljanović, A. (2017). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695
Tomljanović, Ana. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695
Tomljanović, Ana. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695
Tomljanović, A. (2017). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695
Tomljanović A. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695
A. Tomljanović, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695