završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina

Ana Tomljanović (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Tomljanović, A. (2017). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695

Tomljanović, Ana. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695

Tomljanović, Ana. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695

Tomljanović, A. (2017). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695

Tomljanović A. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695

A. Tomljanović, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolni sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:661695