Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Žuna, K. (2017). Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883
Žuna, Kristina. "Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883
Žuna, Kristina. "Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883
Žuna, K. (2017). 'Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883
Žuna K. Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883
K. Žuna, "Preživljavanje i morfologija tumorskih HeLa stanica u prisustvu ekstrakata peteljki jabuke i trešnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240883