Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Puntarić, A. (2017). Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034
Puntarić, Ada. "Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034
Puntarić, Ada. "Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034
Puntarić, A. (2017). 'Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034
Puntarić A. Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034
A. Puntarić, "Utjecaj procesiranja hrane na sadržaj ostataka pesticida", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:768034