Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Hajdinjak, I. (2017). Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374
Hajdinjak, Ivana. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374
Hajdinjak, Ivana. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374
Hajdinjak, I. (2017). 'Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374
Hajdinjak I. Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374
I. Hajdinjak, "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374