Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Hradec, G. (2017). Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212
Hradec, Gloria. "Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212
Hradec, Gloria. "Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212
Hradec, G. (2017). 'Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212
Hradec G. Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212
G. Hradec, "Utjecaj toplinskog zagrijavanja na stresne parametre odabranih mikroorganizama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188212