završni rad
Učestalost dijeta među adolescentima

Antonia Stipić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Stipić, A. (2017). Učestalost dijeta među adolescentima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994

Stipić, Antonia. "Učestalost dijeta među adolescentima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994

Stipić, Antonia. "Učestalost dijeta među adolescentima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994

Stipić, A. (2017). 'Učestalost dijeta među adolescentima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994

Stipić A. Učestalost dijeta među adolescentima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994

A. Stipić, "Učestalost dijeta među adolescentima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393994