Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Blažanin, A. (2015). Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489
Blažanin, Anamaria. "Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489
Blažanin, Anamaria. "Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489
Blažanin, A. (2015). 'Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489
Blažanin A. Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489
A. Blažanin, "Inkapsulacija biljnih ekstrakata ionskim geliranjem emulzija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551489