Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Petrić, J. (2016). Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428
Petrić, Josip. "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428
Petrić, Josip. "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428
Petrić, J. (2016). 'Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428
Petrić J. Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428
J. Petrić, "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428