završni rad
Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama

Marijana Jurković (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Jurković, M. (2017). Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212

Jurković, Marijana. "Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212

Jurković, Marijana. "Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212

Jurković, M. (2017). 'Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212

Jurković M. Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212

M. Jurković, "Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:759212