završni rad
Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača

Erjavec, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Erjavec, F. (2017). Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

Erjavec, Filip. "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

Erjavec, Filip. "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

Erjavec, F. (2017). 'Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

Erjavec F. Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

F. Erjavec, "Inkapsulacija polifenolnog ekstrakta ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) u alginatne nosače s dodatkom kakaovog praha i rogača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878908

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.