Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Perđun, V. (2010). Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205
Perđun, Valentina. "Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205
Perđun, Valentina. "Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205
Perđun, V. (2010). 'Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205
Perđun V. Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205
V. Perđun, "Utjecaj metionina na proizvodnju S-adenozil-L-metionina pomoću kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Pichia stipitis", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598205