diplomski rad
Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja

Martina Lovrić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Lovrić, M. (2010). Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327

Lovrić, Martina. "Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327

Lovrić, Martina. "Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327

Lovrić, M. (2010). 'Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327

Lovrić M. Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327

M. Lovrić, "Utjecaj toplinskih tretmana na kvalitetu bresaka tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683327