Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Onić, P. (2010). Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759
Onić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759
Onić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759
Onić, P. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759
Onić P. Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759
P. Onić, "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759