Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Mežnarić, J. (2010). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769
Mežnarić, Jelena. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769
Mežnarić, Jelena. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769
Mežnarić, J. (2010). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769
Mežnarić J. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769
J. Mežnarić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost medljikovca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882769