prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata

Cota, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Cota, I. (2010). Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

Cota, Ivana. "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

Cota, Ivana. "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

Cota, I. (2010). 'Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

Cota I. Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

I. Cota, "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.