Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Cota, I. (2010). Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662
Cota, Ivana. "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662
Cota, Ivana. "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662
Cota, I. (2010). 'Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662
Cota I. Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662
I. Cota, "Utjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803662