diplomski rad
Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj

Iva Butković (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Butković, I. (2010). Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, I. (2010). 'Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković I. Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

I. Butković, "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644