Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Butković, I. (2010). Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644
Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644
Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644
Butković, I. (2010). 'Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644
Butković I. Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644
I. Butković, "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644