Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Jagušt, I. (2010). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173
Jagušt, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173
Jagušt, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173
Jagušt, I. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173
Jagušt I. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173
I. Jagušt, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na temperaturu i stabilnost kravljeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555173