Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vinko, I. (2010). Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373
Vinko, Ivana. "Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373
Vinko, Ivana. "Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373
Vinko, I. (2010). 'Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373
Vinko I. Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373
I. Vinko, "Konverzija laktoze u mliječnu kiselinu fermentacijom mlijeka različitim mikrobnim kulturama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:050373