diplomski rad
Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke

Andrea Plečko (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Plečko, A. (2010). Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140

Plečko, Andrea. "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140

Plečko, Andrea. "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140

Plečko, A. (2010). 'Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140

Plečko A. Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140

A. Plečko, "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140