Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Plečko, A. (2010). Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140
Plečko, Andrea. "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140
Plečko, Andrea. "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140
Plečko, A. (2010). 'Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140
Plečko A. Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140
A. Plečko, "Senzorski profil i analiza kemijskog sastava slatke i kisele sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605140