Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Žutić, A. (2010). Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851
Žutić, Ana. "Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851
Žutić, Ana. "Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851
Žutić, A. (2010). 'Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851
Žutić A. Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851
A. Žutić, "Primjena ultrazvuka visokog intenziteta kao predobrade za unaprijeđeno sušenje jabuke sorte "Granny smith"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246851